Suomilimiitti.fi

Eurolimiitti

Eurolimiitti on suomalaisomisteisen rahoitusyritys J.W.-Yhtiöt Oy:n tuotemerkki ja nettisivusto, joka tarjoaa asiakkailleen nopeita ja joustavia luottoja jopa ilman vakuuksia. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006, ja se on toimintavuosiensa aikana palvellut satoja tuhansia suomalaisia heidän rahoitustarpeissaan. Eurolimiitistä on mahdollista hakea luottoa 365 päivänä vuodessa, ja luottokumppanina yhtiö mainostaa olevansa luotettava ja joustava. Eurolimiitti tarjoaa kuluttajille joustoluottoa aina 3 000 euron luottorajaan saakka.

Eurolimiitin luotto

Eurolimiitti tarjoaa asiakkailleen joustavaa luottoa, jota voi käyttää omien tarpeiden mukaan. Yhtiö myöntää kuluttajalle luottorajan jopa 3 000 euroon saakka lainahakemuksen perusteella, ja tämän jälkeen rahat ovat asiakkaan nostettavissa milloin tahansa. Asiakkaalle ei koidu luotosta muita kuluja kuin 15 % nostoprovisio sekä nostetun lainasumman korot, eli kiinteitä vuosi- tai kuukausikuluja Eurolimiitti ei peri. Minimi laina-aika luotolle on kuukausi, ja maksimissaan sitä voi lyhentää jopa 56 kuukauden ajan.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain ja kuukausierä määräytyy nostetun lainasumman mukaan. Eurolimiitin tarjoaman luoton minimilyhennys on 50 euroa tai 10 % avoinna olevasta saldosta. Jos avoin saldo on laskutushetkellä alle 50 euroa, täytyy laina maksaa kokonaisuudessaan takaisin. Halutessaan on asiakkaalla oikeus maksaa lainastaan minimilyhennystä korkeampi kuukausierä ilman erillisiä kustannuksia. Koko luoton voi myös maksaa takaisin yhdessä erässä, sillä Eurolimiitti ei peri tästäkään lisämaksuja.

Luoton hakeminen

Luoton hakeminen Eurolimiitiltä on hyvin yksinkertaista. Asiakkaan tulee ensin rekisteröityä sivuston jäseneksi, jolloin hän saa käyttöönsä henkilökohtaisen turvakoodin henkilöllisyyden varmistamiseen. Tämän jälkeen lainaa voi hakea kätevästi tekstiviestillä. Lainapäätös tehdään Eurolimiitillä hetkessä, ja se lähetetään tekstiviestinä asiakkaan puhelimeen. Rahat siirtyvät hakijan tilille palvelun aukioloaikoina vain muutamassa minuutissa. Jos kuluttajan puhelinliittymä on tyypiltään prepaid tai puhelinnumero on salainen, voi luottohakemuksen tehdä myös Eurolimiitin verkkopalvelussa.

Aivan kuka tahansa ei luottoa voi kuitenkaan hakea, vaan siihen vaaditaan Eurolimiitillä vähintään 21-vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta, osoitetietoja Suomeen sekä puhtaita luottotietoja. Eurolimiitti ei peri luotosta avauspalkkiota eikä tilinhoitomaksuja ja tarjoaa asiakkailleen korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään saakka. Lainan nostot voi tehdä maksutta tekstiviestillä, ja minimisumma yhdelle nostolle on 10 euroa. Eurolimiitti lupaa rahat tilille välittömästi, jos asiakas käyttää Nordean, Aktian, Osuuspankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Handelsbankenin, POP:n tai S-Pankin tiliä.

Lisäpalvelut

Raha-asioiden kulkua on vaikea ennustaa, ja siksi Eurolimiitti tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sekä maksuvapaisiin että lyhennysvapaisiin kuukausiin. Kuluttajalla on mahdollisuus hakea maksuvapaata kuukautta kolmesti vuodessa tietyin edellytyksin. Maksuvapaan kuukauden aikana asiakas ei lyhennä luotosta mitään kuluja, vaan lainan korot ja mahdolliset lisäkulut siirtyvät seuraavan kuukauden maksuerään. Lyhennysvapaita kuukausia voi niin ikään hakea kolmesti vuodessa. Niiden aikana asiakas maksaa luotostaan vain korot ja mahdolliset lisäkulut.

Sekä maksuvapaiden että lyhennysvapaiden kuukausien aktivointi on asiakkaalle maksullista; maksuvapaa kuukausi maksaa 30 euroa ja lyhennysvapaa kuukausi 20 euroa. On hyvä myös muistaa, että vapautuksen maksuista voi saada vain yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Eurolimiitti tarjoaa maksullisena lisäpalveluna myös mahdollisuuden luottorajan korotukseen sekä laskutustavan muutokseen. Kaikkien tarjolla olevien maksullisten lisäpalveluiden käytölle on kuitenkin Eurolimiitillä tiettyjä rajoitteita, ja luotonantajalla on aina oikeus kieltäytyä näiden palveluiden myöntämisestä asiakkaalleen.

Kustannukset

Eurolimiitti ei peri myöntämistään luotoista avaus- eikä kuukausikuluja. Myös suurempien lyhennyserien maksaminen on ilmaista. Luotosta asiakkaalle koituu siis vain nosto- ja korkokuluja. Yhtiö perii myöntämistään lainoista 15 % nostoprovision. Eurolimiitin nimellinen vuosikorko on 71,88 % ja kerralla nostetulle 3 000 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla ilmoitetaan todellisen vuosikoron olevan 138,45 % – 435,03 %. Lisäkustannuksia asiakkaalle koituu esimerkiksi maksuvapaista ja lyhennysvapaista kuukausista, luottorajan korotuksesta, paperilaskuista sekä viivästyneistä lyhennyksistä