Suomilimiitti.fi

Suomilimiitti

Suomessa on nykyään markkinoilla lukuisia yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa asiakkailleen. Tässä artikkelissa on esittelyssä Suomilimiitti. Suomilimiitti tarjoaa asiakkailleen limiittilainaa aina 2 000 euroon asti. Kulutusluottoa voi saada 2 000 – 5 000 euroa maksimissaan kolmen vuoden maksuajalla. Yrityksille on Business Credit -vaihtoehto, jossa lainaa voi saada jopa 100 000 euroa. Maksimissaan 2 000 euron limiittilainan saa tekstiviestillä, kunhan on ensin rekisteröitynyt yrityksen nettisivuilla.

Lainan kustannukset

Nostaessasi lainaa Suomilimiitiltä maksettavaksesi tulee aina lisäksi 15 % nostoprovisio. Esimerkiksi 300 euron lainaan tulee nostoprovisiota maksettavaksi 45 euroa. Maksettavaksi tulee siis lopulta 345 euroa. Maksimisumma, mitä voi lainata on 2 000 euroa. Tälle summalle nostoprovisiota tulee puolestaan 300 euroa. Laskukaava on siis varsin yksinkertainen ja yritys lupaa, että mitään muita kuluja ei lainalle tule. Yrityksen etusivulta löytyy laskuri, josta voi tarkistaa kuinka suuriksi lainan todelliset kustannukset kasvavat.

Tämä saattaa kuulostaa hyvältä, mutta yritys kertoo ehdoissaan myös, että lainan nimellinen vuosikorko on 106,8 % ja todellinen vuosikorko maksimissaan 167,90 %. Tämä tarkoittaa sitä, että jos asiakas nostaa kerralla 2 000 euroa ja maksaa sen takaisin vuoden sisällä tasaerissä, lainan kokonaiskustannukseksi tulee 3 521,58 euroa. Tämä tieto löytyy helposti yrityksen nettisivuilta. Kannattaa siis tutustua todella huolella lainan ehtoihin ennen lainapäätöksen tekemistä ja sen mahdollista nostoa.

Rahat tulevat tilille nopeasti

Suomilimiitti on saanut markkinamiehekseen Matti Nykäsen, joka komeilee heti yrityksen etusivulla. Sloganina toimiikin ”Älä päästä Mattia kukkaroon!”. Kuten edellä kerroimme, lainan todelliset maksukustannukset voivat nousta melko korkeiksi. Suomilimiitti tavoitteleekin asiakkaita muilla eduilla. Lainan voi saada todella nopeasti tililleen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, jos henkilöllä on tili Nordeassa, Osuuspankissa, Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankenissa, Säästöpankissa, POP-Pankissa tai S-pankissa. Muiden pankkien tilille raha siirtyy 1-2 pankkipäivän sisällä.

Suomilimiitin lainan voi saada tililleen sekä arkisin että viikonloppuisin ja kello 8.00–22.00 välisenä aikana. Suomilimiitti kertoo kaiken sujuvan todella nopeasti. Lainaa haetaan yrityksen verkkopalvelussa. Sopimuksen täyttämisen luvataan onnistuvan muutamassa minuutissa, minkä jälkeen asiakas saa luottopäätöksen tekstiviestillä. Rahojen luvataan olevan käytettävissä pääsääntöisesti 15 minuuttia hakemuksen tekemisen jälkeen. Tätä voi pitää todellakin nopeana toimintana ja tällaisten palvelujen käyttö perustuneekin pitkälti juuri rahan saamisen pikaisuuteen.

Tutustu lainan ehtoihin!

Vaikka rahat saa tilille nopeasti ja tarve niille olisi suuri, kannattaa aina tutustua todella tarkasti lainan ehtoihin. Ne löytyvät Suomilimiitin nettisivuilta. Jos kysyttävää ilmenee, Suomilimiitti tarjoaa asiakaspalvelua sekä sähköpostitse että puhelimitse. Asiakaspalvelua saa viikon jokaisena päivänä kello 8.00–22.00 välisenä aikana. Lainan takaisinmaksu tapahtuu laskulla, joka lähetetään kerran kuukaudessa. Vaihtoehtoina ovat paperinen lasku ja sähköpostilasku. Laskuun sisältyy myös osamaksumahdollisuus. Tällöin laskusta voi maksaa ainoastaan minimilyhennyksen.

Käytännössä tämä on 12, 5 % avoimesta saldosta, mutta kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Seuraavan kuukauden laskulle lisätään tässä tapauksessa kuukausikorkoa 8,9 %. Lainanmaksun kanssa tulee olla tarkkana. Maksumuistutuksista peritään viivästyskulu. Jos laskua ei maksa maksumuistutuksen jälkeen, Suomilimiitillä on oikeus siirtää hoitamaton suoritus perintäpalveluun ilman erillistä ilmoitusta. Perintäpalvelu puolestaan laskuttaa omasta palvelustaan hinnastonsa mukaisesti. Tämä voi olla yllättävän kallista. Jos luoton jättää maksamatta, siitä voi seurata merkintä luottotietorekisteriin.

Lainantarjoajia kannattaa vertailla

Jos rahantarve iskee, valittavana on pankkien lisäksi useitakin eri yrityksiä. Suomilimiitti on näistä yksi. Kannattaa tehdä vertailua eri yritysten kesken ja tehdä päätös, kun on huolella tutustunut eri toimijoiden ehtoihin. Suomilimiitistä voi saada lainaa todella nopeasti, myös viikonloppuisin ja iltaisin. Kannattaa kuitenkin olla tietoinen siitä, miten paljon maksettavaa lopulta kertyy. Kuukausittain tulevat laskut on maksettava, jotta välttyy lisäkustannuksilta ja pahimmillaan maksun laiminlyönnin rekisteröimiseltä luottotietorekisteriin.