Vivus.fi

Vivus esittely – lainaa ilman kuluja helposti netistä

Vivus on yksi Suomen suosituimpia lainapalveluita ja varmasti myös yksi tunnetuimmista. Sen takana on kansainvälisesti toimiva 4finance Oy, jonka kotipaikka on Latviassa, Riiassa. Vivus tarjoaa vakuudettomia lainoja aina kymmenestä eurosta noin kahteen tuhanteen euroon. Uusille lainaajille tarjotaan kuluton ja koroton ensilaina (max. maksuajalla 30 pv). Lainaa voi hakea palvelusta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hakemus menee käsittelyyn saman tien, mutta tileille lainoja maksetaan klo 7 ja 23 välisenä aikana.

Lainan hakeminen Vivukselta

Vivuksen sivusto on helppokäyttöinen ja silmää miellyttävä. Aivan ensimmäisenä huomion kiinnittää lainahaku, josta valitaan välilehti sen mukaan, onko kyseessä uusi vai vanha asiakas. Lainahaussa näkyy kaksi janaa, joista ylempi kertoo haettavan lainan summan. Uudet asiakkaat pääsevät valitsemaan summan aina 400 euroon asti, mutta nykyiset asiakkaat voivat hakea jopa 2 010 euron summaa. Sama logiikka pätee laina-ajassa, jonka määrittelemiseen käytetään alempaa janaa. Nykyisten asiakkaiden laina-aika voi olla jopa 61 päivää!

Kun lainan summa sekä laina-aika on asetettu, näkee hakija myös koron sekä muiden kulujen suuruuden automaattisesti. Lainahakemus käsitellään saman tien, kun se on lähetetty Vivukselle, ja lainapäätöksen saa tietoonsa heti. Lainan saa tilille heti myönteisen lainapäätöksen saatuaan, kuitenkin Suomen lain edellyttämien kellonaikojen (7–23) puitteissa. Koska Vivuksen laina on vakuudeton, saa sen siis tililleen parhaassa tapauksessa jo noin 10 minuuttia myönteisen luottopäätöksen saamisesta.

Vivus edut

Vivus on yksi vanhimmista ja luotetuimmista pikalainojen tarjoajista. Tästä syystä se on vielä nykyäänkin suosittu toimija alalla. Hyvää mainetta ei ole tuonut silti pelkästään aika, vaan Vivus on myös vahvasti pyrkinyt toimimaan niin, että asiakas saa parhaan mahdollisen kokemuksen sen palveluista. Uudet asiakkaat ovat erityisesti huomioitu ensilainan kuluttomuudella ja korottomuudella. Asiakas voi siis saada ensimmäisen 400 euron lainansa 30 päivän maksuajalla ja todellisella vuosikorolla 0 %.

Vivuksen lainojen laskun eräpäivää voi siirtää, jos tällainen tarve tulee. Tämä onkin erinomainen etu, jotta lainan ottaja voi suojata omia luottotietojaan ennakoimalla. Osamaksumahdollisuutta Vivus ei kuitenkaan tarjoa. Myös uuden lainan hakeminen onnistuu jo 1–2 pankkipäivää aiemman lainan takaisinmaksun jälkeen. Tuo laina ei enää olekaan kuluton ja koroton ensilainan tapaan, mutta lainaehdot ovat seuraavissakin lainoissa yksinkertaiset. Vivuksella lainoja voi olla silti kerralla vain yksi.

Kuka voi hakea lainaa Vivukselta?

Vivuksella lainan hakemisen ikäraja on 20-vuotta, eli 18 tai 19 vuoden ikä ei riitä lainan hakemiseen. Tämä on melko yleinen ikäraja lainapalveluissa, mutta ei suinkaan korkein ikäraja, johon niissä törmää. Lainan hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen, ja tämän luottotietojen tulee olla puhtaat. Kaikki nämä asiat tarkastetaan lainahakemusta tehdessä, mutta myös hakijan maksukykyyn kiinnitetään huomiota. Lainaa ei varmasti saa, jos ei omaa riittävää maksukykyä sen takaisin maksamiseksi.

Ennen lainan hakemista on myös hyvä huomioida, että hakeakseen pikavippiä Vivukselta tulee taskusta löytyä pankkitunnukset, sillä tunnistautuminen tapahtuu tässäkin lainapalvelussa niiden avulla. Hakemuksen täytettyään voikin jäädä odottelemaan päätöstä. Uudet lainan hakijat saavat Vivuksella ensimmäisen lainansa kulutta ja korotta. Tähän etuun ovat oikeutettuja kaikki, joille laina myönnetään. Ei ole siis väliä sillä, onko hakenut 100 vai 400 euron lainaa, sillä etu on aina sama.

Yhteenveto – Vivus pikalainapalvelu

Vivus on lainapalvelu, jonka takaa löytyy historiaa ja vankkaa osaamista, joten se on varma valinta silloin, kun tarvitset maksimissaan parin tuhannen euron pikalainaa. Se toimii nopeasti niin lainapäätösten kuin lainan tilille maksamisenkin kanssa, eikä uuden asiakkaan etuna saatava koroton ja kuluton ensilaina ole lainkaan hullumpi sisäänheittotuote. Kaiken tämän lisäksi Vivuksen lainaehdot ovat markkinoiden selkeimpiä, ja lainan todellisen hinnan ymmärtäminen onkin sen tuotteissa helppoa. Valitse Vivus, jos haluat simppelin palvelun.